تا %60 درصد تخفیف برای تنها 3 نفر با کد 3X5X38JQ + صدور گواهینامه فقط تا
000000

ترفند های تلگرام : Block یا مسدود کردن کاربران

در تلگرام قابلیتی وجود دارد که میتوانید در صورت ایجاد مزاحمت یک فرد برای شما آن شخص را Block یا مسدود کنید. با بلاک کردن آن شخص ، آن شخص نمیتواند عکس پروفایل کاربری شما را مشاهده کند و اگر شما پیامی به آن شخص فرستادید او نمیتواند پیام شما را مشاهده کند. همچنین وضعیت اتصال شما برای شخص بلاک شده به صورت Last seen is a long time ago نمایش داده میشود. البته همیشه هم اینطور نیست. برای مثال اگر شخصی هیچ عکسی رو پروفایل خودش نمیگذارد و همچنین اینکه ماه ها است که در تلگرام Online نشده است نیز اکانت او به صورت Last seen is a long time ago نمایش داده میشود. این خوشبینانه ترین حالتی است که میتوان در نظر گرفتD: برای بلاک کردن افراد در تلگرام مراحل زیر را طی کنید :

1- از قسمت چپ صفحه آیکن سه نقطه رو انتخاب کنید و از پایین لیست Settings رو باز کنید

2- در قسمت Settings گزینه دوم یا Privacy and Security را انتخاب کنید

3- در قسمت Privacy گزینه اول یا Blocked Users را انتخاب کنید

4- از بالا گزینه + را انتخاب کنید و مخاطبی که میخواهید آنرا بلاک کنید را انتخاب کنید. توجه کنید که در آن واحد میتوانید تنها یک مخاطب را بلاک کنید

نکته : از داخل پروفایل کاربری مخاطب نیز میتوانید اقدام به بلاک کردن آن کاربر بکنید. پیروز ، موفق و ITPRO باشید!

نویسنده : امیرحسین کریم پور

منبع : ITPRO

هرگونه نشر و کپی برداری بدون ذکر منبع و نام نویسنده دارای اشکال اخلاقی میباشد

0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است! اولین نظر برای این مطلب را شما ارسال کنید...

نظر شما
برای ارسال نظر باید وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر