درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من

ترفند های تلگرام : Block یا مسدود کردن کاربران

0 نظرات
39 بازدیدها
در تلگرام قابلیتی وجود دارد که میتوانید در صورت ایجاد مزاحمت یک فرد برای شما آن شخص را Block یا مسدود کنید. با بلاک کردن آن شخص ، آن شخص نمیتواند عکس پروفایل کاربری شما را مشاهده کند و اگر شما پیامی به آن شخص فرستادید او نمیتواند پیام شما را مشاهده کند. همچنین وضعیت اتصال شما برای شخص بلاک شده به صورت Last seen is a long time ago نمایش داده میشود. البته همیشه هم اینطور نیست. برای مثال اگر شخصی هیچ عکسی رو پروفایل خودش نمیگذارد و همچنین اینکه ماه ها است که در تلگرام Online نشده است نیز اکانت او به صورت Last seen is a long time ago نمایش داده میشود. این خوشبینانه ترین حالتی است که میتوان در نظر گرفتD: برای بلاک کردن افراد در تلگرام مراحل زیر را طی کنید :

1- از قسمت چپ صفحه آیکن سه نقطه رو انتخاب کنید و از پایین لیست Settings رو باز کنید
2- در قسمت Settings گزینه دوم یا Privacy and Security را انتخاب کنید
3- در قسمت Privacy گزینه اول یا Blocked Users را انتخاب کنید
4- از بالا گزینه + را انتخاب کنید و مخاطبی که میخواهید آنرا بلاک کنید را انتخاب کنید. توجه کنید که در آن واحد میتوانید تنها یک مخاطب را بلاک کنید

نکته : از داخل پروفایل کاربری مخاطب نیز میتوانید اقدام به بلاک کردن آن کاربر بکنید. پیروز ، موفق و ITPRO باشید!


نویسنده : امیرحسین کریم پور
منبع : ITPRO
هرگونه نشر و کپی برداری بدون ذکر منبع و نام نویسنده دارای اشکال اخلاقی میباشد
برچسب ها
مطالب مرتبط

در حال دریافت اطلاعات

نظرات
هیچ نظری ارسال نشده است

    برای ارسال نظر ابتدا به سایت وارد شوید

    arrow